Litecoin økte 52% denne uken ved å ri Bitcoin Boom

Mens Bitcoin hadde en god uke, hadde Litecoin en enda bedre.

Litecoin, Bitcoin-alternativet utviklet av Charlie Lee, er opp 52% ​​denne uken; etter å ha svevet rundt $ 75-marken for syv dager siden, har myntsprisen økt til $ 114,36 i dag.

Kjøp Litecoin
De største gevinstene for Litecoin, den femte største kryptovalutaen etter markedsverdi, kom torsdag, da prisen hoppet over 20%. I dag steg Litecoin ytterligere 6,99%. Markedsverdien er 7,5 milliarder dollar.

LAG SJELDNE FERIENFTER

Lag din egen tilpassede 100% unike NFT for venner og familie, eller hold dem for deg selv. Hvis du leter etter den perfekte feriegaven, trenger du ikke lete lenger.

Litecoin observerte en bølge av fornyet interesse tilbake i september takket være Litebringer, et blockchain-basert fantasy-RPG-spill som gjør det mulig for spillere å bytte in-game-bytte for Litecoin; daglige transaksjoner på Litecoin-blockchain økte til rundt 165 000, selv om de sakte har gått ned siden.

Daglige transaksjoner hoppet litt på torsdag, men fra 58.000 til 71.000.

Det bredere kryptomarkedet fortsetter å gjøre det bra. Bitcoin økte med 26% denne uken, Ethereum steg med 17%, XRP med 14%, og Bitcoin Cash med 20%.

Kjøp Bitcoin
Hele markedsverdien for alle kryptovalutaer har steget med 3,38% det siste døgnet.

Litecoin er fremdeles langt unna sin heltid på $ 375,29, men alt dette grønne kan ikke skade potensielle kunder.

Hvis noen har flere synonymer for „gikk opp“, kan du sende oss en e-post på editor@decrypt.co.